Skip to the main content.
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)

LAST NED PRISTLISTE

BESTILL SAMTALE

 

 

 

OVER HALVPARTEN AV KUNDER BESTILLER TIME UTENFOR SALONGENES ÅPNINGSTIDER

I følge våre bestillingsdata bestiller 52 % av kundene salongtime mellom kl. 17.00 og 09.00, det vil si utenfor salongenes vanlige åpningstider. Næringsdrivende som ikke bruker digitale systemer for timebestilling kan gå glipp av tusenvis av kroner i året på grunn av uteblivelser.

Ta det første steget mot en mer lønnsom virksomhet ved å laste ned vår gratis veiledning, den svarer på alle spørsmål om nettbestilling.

Book Salon Data Graphics

FLERE KUNDER MED ELEKTRONISK TIMEBESTILLING

Nettbasert timebestilling døgnet rundt gjør det mulig for kundene dine å bestille time hvor og når som helst. Dette er også en kanal der potensielle kunder kan finne foretaket ditt. Du kan legge til en kalender for timebestilling direkte på nettstedet ditt eller på sosiale medier. Administrer og se bestillingene via den elektroniske kalenderen din, og bestem hvor lange arbeidsdager og pauser du skal ha, slik setter du rammene for kundebestillinger.

Untitled design (1)-2

SALONGEIERENS VEILEDNING

Denne veiledningen henvender seg til deg som fortsatt mottar bestillinger via telefon, og som organiserer arbeidsskift ved hjelp av en tradisjonell papirkalender. Hos booksalon ønsker vi at den næringsdrivende skal ha best mulige verktøy til en overkommelig pris. Det gjør det mulig for profesjonelle å fokusere på det som er viktigst - nemlig jobben. I denne veiledningen får du tips om hvordan du effektiviserer virksomheten din og hvordan booksalon kan gjøre hverdagen din enklere.

Last ned veiledningen via skjemaet nedenfor!

 

Paperikalenterit_Norway